Her er vores topbanner

Her kan du se og høre nogle af de ting vi tidligere har arbejdet med, noget ret nyt, noget lidt ældre. Altsammen værd at checke ud alligevel, og nederst en håndfuld video links til YouTube med nogle af vores numre. God fornøjelse.

RedLight logo, knap til hjemmeside besøg

tilbage til forsiden.

English version of the page

click for english version


GieZ The Ambient Room, Medley:

Her kan du lytte til nogle bidder af numrene fra det remastererede album "The Ambient Room" af GieZ, denne gang uden Abi ind over, men som et sammenmixet medley der varer 13 min. Det oprindelige album var produceret analogt, nu er der lidt klarere lyd og bedre dynamik.

Bonus info: Det er Lasse Illinton der gemmer sig bag coveret på billedet :)

Cover til GieZ Album Medley
playknap til GieZ album medley

Jacob da Cunha:

Artistbillede, Jacob da Cunha

Da Cunha har haft sin gang i studiet i en årrække, første gang vi så ham var som en del af teamet Goodfellaz, der skulle medvirke på en Dr.Keiff produktion. Efter at have lært hinanden lidt bedre at kende, begyndte GieZ & da Cunha et samarbejde. Der er lidt mere pop og party over de tracks der er blevet lavet indtil nu, i forhold til meget af den gængse rap, hvilket passer godt sammen med en del af de tracks GieZ selv laver, og vi er efterhånden ved at være på plads med udtrykket, så der kan samles et album. Der er foreløbigt udsendt 5 singler med Da Cunha som du kan høre på forsiden af vores hjemmeside. Klik på knappen hvis du lige skal checke dem ud.

playknap til Sabeniano & da Cunhas medley

Sabeniano & da Cunha

Sabeniano kom forbi studiet for at lave en feature på et Da Cunha track, men nu har vi næsten materiale til et halvt album med de to herrer!
Vi arbejder med 3 forskellige producere, der leverer tracks som gutterne skriver til. Generelt kan man sige at det er tracks med godt banger potentiale, næsten allesammen. De 2 første singler, Knokler og Fødselsdag, er ude, og her under kan du høre et medley med nogle af de ting vi har lavet foreløbigt og få en opfattelse af hvem Sabeniano & da Cunha er, du klikker bare på play :)

Artistbillede, Sabeniano & da Cunha
playknap til Sabeniano & da Cunhas medleySabeniano & da Cunha Bevæg Dig

Nyeste nummer med Sabeniano & da Cunha. Som sædvanligt er der party hos gutterne, som her hylder deres kvinder. Det er Elias Segujja der har bygget beatet, resten er lavet i RedLight med GieZ ved knapperne. Du klikker bare på playknappen.

Cover til Bevæg Dig, Sabeniano & da Cunha
playknap til Sabeniano & da Cunhas track, Bevæg Dig


Anna Bjerning:

Anna begyndte at komme i RedLight Studio, inviteret af Dr.Keiff, for at deltage i nogle GieZ produktioner. Det er blevet til en håndfuld dejlige tracks, hvor Anna synger egne tekster på nogle af GieZ' tracks. Der er allerede udsendt to singler som du kan checke ud på forsiden af vores hjemmeside, hvis du kilkker her under.

link to main page, Anna Bjerning  releases.

Anna Bjerning medley:

Artistbillede, Anna Bjerning. playknap til Anna Bjerning Medley

Her kan du lytte til et medley med nogle af de numre vi allerede har lavet, check dem ud, det er ret fede numre :)


Sonny Ka$h - med et medley af hans tracks:

Sonny arbejder i RedLight Studio sammen med GieZ, hvor der blir indspillet nogle tracks på forskellige produktioner; både på GieZ beats, men også på produktioner udefra, bl.a. af Keiff. Sonny skriver nogle tekster med et temmeligt dystert indhold, som har hans egen opvækst som baggrund, og for Sonny virker det som et terapeutisk værktøj at skrive og optræde med sine numre. Stemningen på de forskellige tracks afspejler teksten, og ender i nogle stærke, billedeskabende oplevelser.

Du kan lytte til et medley med nogle af de produktioner vi har kørende. Der er tale om temmeligt forskellige produktioner af beats, alt færdigproduceret i RedLight Studio af GieZ. God fornøjelse.

Artistbillede, Sonny Kash slapper lige i studiet.
playknap til Sonny Kash Medley
Titellinie, Arkivet

Video links:


Vi optog en video da vi satte vores bluescreen op for nyligt, da vi skulle skyde nogle optagelser til forskellige fremtidige video produktioner vi er igang med. Vi satte et actionkamera op, hastigheden er sat op 20 gange, ser lidt sjovt ud.

Titellinie; dokument slut